"Ik kijk echt uit naar mijn afspraak. Da's het uurtje, één keer in de maand, dat ikzelf eens in de belangstelling sta. Even een rustmomentje in de rush van mama zijn, dochter zijn,.... Het doet mij altijd zo'n deugd". 

Werk, gezin, relaties, ouders, vrije tijd... Het leven is voor veel mensen razend druk. Maar ondanks al die mensen rond je, is het toch niet steeds evident om even tot rust te komen of gewoon je verhaal te doen.

Gewoon even tijd nemen om je verhaal te doen, da's niks bijzonders, maar gewoon even tijd om rustig te praten...dat lucht op, brengt rust,... dat kan, dat mag...

We luisteren graag naar je verhaal. Je vertelt wat je wil, we luisteren, ook naar de stiltes. we luisteren: als het goed gaat en ook als het helemaal niet goed gaat.

We nemen onze tijd, we luisteren....

 

 

"Ik ben van nature gesloten. Ik vertel niet veel over mijzelf. Het heeft me weken gekost om de stap te zetten om toch eens te gaan praten. Nu ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik voel me gelukkiger nu ik weet dat ik hier gewoon kan zeggen wat ik voel of denk. Nooit gedacht dat ik zoveel over mijn gevoelens ging vertellen."